marți, 26 aprilie 2011

REIKI

luni, 11 ianuarie 2010


REIKI




CE este tehnica Reiki Usui?

Aceasta este o tehnica de bioenergoterapie si de evolutie spirituala. Este o tehnica prin care accesam prana, lumina, Duhul Sfant, Chi-ul sau Ki-ul si practic prin initierea pe care o facem reusim sa avem acces la aceasta energie. Folosim aceasta tehnica de aplicarea palmelor,tehnica care se afla in subconstientul nostru si care trebuie reactivata. Acest lucru se realizeaza prin initiere.
Ce diferenteaza REiki Usui de alte sisteme?

Foarte simplu. Diferenta consta in modul de preluare a luminii si de utilizare. In Tai chi, Qigung, Yoga, Tao este preluata de al natura, cosmos, stele. In crestinism este preluata din Rugaciune, Tainele bisericesti (impartasanie, apa sfintita, mir), moment in care preotul da oamenilor acces la Duhul Sfant. Acelasi Duh Sfant poate fi accesat de un initiat direct fara intermendiari (preotul). Exista maestrii care au o vibratie superioara preotilor, prin felul in care folosesc lumina.
Avantajele REIKI

Este un sistem disponibil oricarei persoane care isi dosreste evolutie spirituala, accesul la energie sau pur si simplu acces la cunoasterea universala. Este un sistem simplu si logic care poate fi practicat de absolu oricine indiferent de rasa, religie, sex, nationalitate, profesie, convingeri psihologice sau filosofice. Este superior calugarilor ca numar de ingeri si superior radiesteziei ca acces la Lumina.
Sistemul

Sistemul contine 4 grade.
1. Primul da acces la sursa de lumina
2. Al Doilea da acces energetic la primele 3 simboluri: Chokurei, Seiheiki si Henshazeshonen
3. Al treilea da acces la inca 3 simboluri:Shikaso, Shikaseiki, Daikomio
4. Al patrulea este Gradul de maestru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu